null
nullnull

Kontakt

011 2395 034

060 0908 008

060 0908 008

060 0908 008

sunkisstravelsrb@gmail.com

Beograd, Trgovačka 16a, TC Mondo, lokal 26-prizemlje

Prag

Češka - Prag

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Češka
Prag

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

6
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Promo cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ:
SmeštajUsluga1/21/3
Hotel TOP 4*BB219€199€
Hotel A&O RHEA 3*BB219€x
BB – noćenje sa doručkom, 1/3 – trokrevetna soba, 1/2– dvokrevetna soba.

- Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
- U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša 10€ iz Kragujevca 5€. Umanjenje iz Novog Sada je 5€.
- Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
- Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
- Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
- O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (TV, dvd, audio i video oprema, A/C) na relaciji prema programu,
- 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu iz tabele u Pragu,
- Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
- Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
- Gradska taksa u iznosu od 50 CZK (oko 2,3€ po osobi po noći) – plaćanje predstavniku agencije ili na recepciji hotela.
- Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
- Fakultativne izlete i organizovane žurke (panoramsko razgledanje, krstarenje brodom, Drezden) – plaćanje na licu mesta. 

NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naznačen u programu putovanja.
Individualne troškove putnika.